Sähkömoottoreita ja generaattoreita

Suunnittelemme ja valmistamme asiakkaiden tarpeisiin optimoituja yksilöllisiä sähkökäyttöjä.

AXCO-Motors toimittaa:

Räätälöityjä generaattoreita ja sähkömoottoreita kestomagneettiteknologiaan perustuen
Täydellisiä suunnitelmia, valmistuspiirustuksia oikeuksineen
Muita erikoissähkökoneita, aksiaalivuotekniikkaa jne.

Yritys

AXCO-Motors on erikoissähkömoottoreiden ja –generaattoreiden valmistaja. Luotettavat ja korkealaatuiset tuotteemme suunnitellaan asiakaskohtaisesti. Tuoteperheeseemme kuuluu laaja valikoima integroitavia ja vaihteettomia suorakäyttömoottoreita, jotka soveltuvat useisiin teollisuuden ja energiatuotannon sovelluskohteisiin. Yhteistyössä arvostettujen tutkimuslaitosten ja yritysten kanssa olemme kehittäneet moottoreistamme ja generaattoreistamme erittäin tehokkaita ja toimintavarmoja.

Edistyksellistä teknologiaa

Sovellamme AXCO-Motorsissa teknologian viimeisimpiä innovaatioita. Näin toteutamme jokaisen asiakkaamme erityistarpeisiin optimoituja sähkökoneita. Tuotekehityksen myötä olemme kehittäneet moottorirakenteesta kevyemmän ja kompaktimman samalla maksimoiden suorituskyvyn ja luotettavuuden.

Tuote asiakkaan tarpeisiin

Suunnittelutiimimme takaa oikeat parametrit ja sovellettavuuden kuhunkin käyttökohteeseen ja toimintaympäristöön. Moottorimme ja generaattorimme toimivat täysin yhteensopivasti toimilaitteidenne kanssa – ei tarvetta suunnittelullisiin kompromisseihin! Miksi hyväksyä tyydyttävä ratkaisu, kun huippuratkaisukin on tarjolla?

Tapa toimia

Jokaiselle yhteistyökumppanille valitaan sopiva yhteistyömuoto. Olemme joustavia ja kustannustehokkaita kehittämään juuri teidän tarpeeseenne sopivia uusia konemalleja. Teemme prototyyppejä ja pilot -sarjoja, jotka myös testaamme perusteellisesti. Tuotamme valmistussarjoja, mutta myös toimitamme täydellisiä suunnittelu- ja työkalupaketteja massatuotannolle käytettäväksi omissa tai alihankkijoittenne tehtaissa. 

Hourunkosken vesigeneraattori

Valmistamme moottoreita ja generaattoreita ainoastaan asiakkaiden tilauksesta. Varastotuotteita meillä ei ole.
   

AXCO-Motors Oy, Lappeenranta, info(at)axcomotors.com